VARUKORG

0

TIME IS PRECIOUS...SPEND IT WISELY!

 

EXKLUSIVA LOUNGEMÖBLER

Vår filosofi lyder ”Tiden är dyrbar – spendera den vist”
Och hur kan man bättre spendera tiden, än att låta sig sjunka ner i en av våra Celmarpuffar och njuta av solnedgången. Vi erbjuder både en lyxig känsla och funktion genom arbetade detaljer och ett material som är otroligt lättskött och kan användas året runt. Celmar Sweden designar och tillverkar exklusiva loungemöbler inspirerade av natur, hav, väder och vind. Våra möbler fungerar lika bra inomhus som utomhus.

VI ÄR CELMAR

CELMAR = CELINE OCH MARIE

Marie Bergman och Celine Blade träffades på Stockholms Tillskärarakademi för femton år sedan där de genomförde sin utbildning - Yrkesteknisk Mönsterkonstruktion. Båda bor sedan många år på Storholmen i Stockholms skärgård. Det har genom åren blivit många promenader runt den vackra ön och det var under en sådan promenad som idén till Celmar föddes.”Vi har alltid vetat att vi ville arbeta på ett kreativt projekt tillsammans och det är egentligen inte så konstigt att idén till Celmarpuffen myntades med tanke på att vi både lever och bor i en fantastisk skärgårdsmiljö, med livsnjutning och livskvalité högt upp på prioriteringslistan!” säger Marie. 

KOLLEKTIONER

ITAKA

Itaka är vår första kollektion. Samtliga produkter har skapats på ön Storholmen i Stockholms skärgård, inspirerade av natur och skärgårdsliv. Kollektionen är döpt efter den klassiska segeljakten Itaka, en R10 byggd 1934.

PRESS

För pressmaterial och högupplösta bilder vänligen kontakta info@celmar.se
Stort tack till Mia Åslander för ett fantastiskt jobb med vår hemsida och webshop.

 

KONTAKTA OSS

info@celmar.se
 

MARIE BERGMAN 
070 418 52 59
marie@celmar.se

CELINE BLADE
073 654 63 26
celine@celmar.se
 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon